Cuvinte cheie

GALA DIPLOMELOR 2016

Avem deosebita plăcere de a vă invita la manifestarea artistică Gala diplomelor 2016, expoziție a absolvenților de la Departamentul de Arte Vizuale din cadrul Facultății de Arte a Universității din Oradea. Expoziția conține lucrări de diplomă de la programele de studiu licență: Pictură, Arte Decorative, Design, Modă și Design Vestimentar, și de la programele de studiu master: Pictură și Multimedia și Sculptură și Ambient. Expoziția se va desfășura la Muzeul Țării Crișurilor, str. B-dul Dacia, nr. 1-3, începând din data de 19.07.2016 și va putea fi vizitată până în data de 30.07.2016. Vernisajul va avea loc la orele 17.

Vă așteptăm cu drag!

afis.gala.2016
MASTER CLASS
1-10 iulie 2016, Centrul Cultural Posticum – Oradea
Mihaela Anica (flaut-Viena), Horia Maxim (pian-Bucuresti), Georg Hamann (vioară, violă), Sabine Pleyel (grafică), Cătălin Creţu (multimedia)
Mai multe informaţii găsiţi aici

 

 

INVITAŢIE

În cadrul Săptămânii Științifice a Universității din Oradea, Facultatea de Arte vă invită să participaţi la sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice care se va desfăşura în 27 mai 2016  şi va avea ca temă: Arta între raţiune şi simţire.

Participanţii sunt rugaţi să comunice titlurile lucrărilor pe care doresc să le prezinte până la data de 20 mai 2016 la adresa de mail anca.spatar@yahoo.com pentru a putea fi incluse în programul manifestării. Textele prezentate vor fi publicate în  revistele Facultăţii de Arte, Fascicula Muzică şi Almanah Euterpe.

 

 

Magic Mirror, Video Art Event, ediţia a VII-a

3-5 Mai 2016 orele 16-19, Muzeul Țǎrii Crișurilor din Oradea

 

 

În cadrul stagiunii COLOCVII MUZICALE Departamentul de Muzică al Universității din Oradea le are ca invitate pe soprana SORINA MUNTEANU (prim solista Operei Naționale din București) și pianista SILVIA SBÂRCIU (lector universitar al Academiei de Muzică ”Gh. Dima” din Cluj-Napoca).

Recitalul Schumann are loc marți, 15 decembrie 2015, orele 18:00 la Centrul cultural POSTICUM (Str. Teiului nr. 26).

2015 12 15 Colocvii muzicale - Recital Schumann -   afis

După interpretarea celor două cicluri de lieduri Liederkreis - op. 39, Frauenliebe und Leben – op. 42 cele două artiste oferă studenților și elevilor cântăreți și pianiști interesați în interpretarea muzicală camerală (lied) un curs de măiestrie.

Master class de muzică de cameră pentru suflători
susținut de
Prof.univ. Dr. DONALD APPERT (directorul Departamentului de Muzică din Clark College, Washington)
Marţi, 8 dec 2015, orele 17:00 în
Aula Magna, Universitatea din Oradea

 

Uniunea Artistilor Plastici din Romania, Filiala Oradea va invită în 3 – 4 nov 2015, intre orele 18-21, la Muzeul Ţării Crişurilor, sa vizionaţi proiecţiile video marca Visual Container în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Video Art Event cu titlul hypnotic.frames.

Curator si design afis: Conf. univ. Dr. Gabriela Diana Bohnstedt, Departamentul de Arte Vizuale, Facultatea de Arte, Universitatea din Oradea.

afis 1

afis 2